Legendary Marvel Ant-Man & Wasp Exp Utvidelse til Marvel Legendary

Legendary Marvel Ant-Man & Wasp Exp

Utvidelse til Marvel Legendary

Varenr: 157069
669,-
Forventet til lager 30.09.2024
-+
Forventet til lager 30.09.2024

Legendary Marvel: Ant-Man & Wasp er en 200-korts utvidelse som samler alle tre Ant-Man filmene fra Marvel Cinematic Universe i en enkelt, deluxe-størrelse pakke! Scott Lang, som startet som en katteinnbruddstyv, vokser til noe større (og mindre) enn seg selv når han og Wasp kjemper mot Yellowjacket, Ghost og Kang. Dra nytte av nye nøkkelord, som Heist, for å takle nye Schemes og spillmuligheter! Dette er den perfekte måten å starte en ny samling eller utvide din eksisterende samling av Legendary: A Marvel Deck Building Game-utvidelser!

 

  • Gjenopplev de episke kampene fra Marvel Studios' trilogi med Ant-Man filmene, fra Ant-Man til Ant-Man and the Wasp: Quantumania, med karakterer og bilder direkte fra filmene!
  • 8 nye helter inkludert Ant-Man, Wasp, Cassie Lang og mer!
  • 3 nye tosidige Masterminds inkludert Yellowjacket og Kang!
  • Nye og tilbakevendende nøkkelord som Heist og Conqueror!
  • Den 36. utvidelsen i det omfattende Legendary-landskapet. Krever en grunnleggende spillpakke for å spille, inkludert Marvel Studios Phase 1 grunnsett!


Antall spillere: 1-5
Alder: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Språk: Engelsk
Utvidelse, krever hovedspill for å kunne spilles

 

Tips: Vi anbefaler kortbeskyttere for å øke levetiden på kortene i dette spillet. Passende kortbeskyttere finner du her (200 kort).


Les merSkjul
Tilbehør
Vi anbefaler også
Kundeanmeldelser